Whatever Consulting Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969672-4773 är organisationsnummer för företaget Whatever Consulting Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Whatever Consulting Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Whatever Consulting Handelsbolag finns i.

Whatever Consulting Handelsbolag har varit registrerat sedan 2000-10-04 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Whatever Consulting Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Whatever Consulting Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Whatever Consulting Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Jonas Arnström ensam.

Vill ni komma i kontakt med Whatever Consulting Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-0484348 eller genom brev på följande adress:
Blomsterv. 18, 881 40, Sollefteå

Konsultverksamhet inom kompetensutveckling samt handel med telefonabonnemang.

Det finns olika personer som har en koppling med Whatever Consulting Handelsbolag och det är Arnström, Jonas Henrik som är född 1975 och har titeln Bolagsman, Arnström, Åsa Kristina som är född 1973 och har titeln Bolagsman,