M.Maximus Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

M.Maximus Kommanditbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där M.Maximus Kommanditbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Kommanditbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. M.Maximus Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket M.Maximus Kommanditbolag har haft sedan 2001-12-31. M.Maximus Kommanditbolag har funnits sedan och 2001-12-31 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M.Maximus Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandfjärdsg. 60, 120 56, Årsta men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-447424.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

M.Maximus Kommanditbolag har idag 969679-8199 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -komplementären är den som för stunden ansvarar för M.Maximus Kommanditbolag

Restaurangkonsult, catering, uthyrning av personal. Import och export av data och tillbehör. Import och export av fotografisk utrustning med tillbehör. DJ, fotograf, telemarketing, hårvård, nagelvård, makeup. Byggnadsverksamhet, fotografverksamhet. Drift av jord- och skogsbruksfastighet. Kennel, hunduppfödning samt hästverksamhet.

I M.Maximus Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Orto Falk, Michel Toralf Giuseppe som är född 1976 och har titeln Komplementär, Falk, Karin Marita som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare, .