Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sollefteå och Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2002-04-24. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag ska trivas.

Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Utbildningsverksamhet, handledning, rekrytering, organisations- utveckling samt psykologutredningar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09.

Idag är Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-620652.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag är Edholm, Hans Michael som är född 1968 och har titeln Komplementär, Edholm, Uddo Emanuel som är född 1935 och har titeln Kommanditdelägare, .

Norrlands Handledarinstitut, Kommanditbolag har 969685-3366 som sitt organisationsnummer.