Örbäcks Component Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Örbäcks Component Handelsbolag är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Örbäcks Component Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Örbäcks Component Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-03-23.

Örbäcks Component Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2002-08-20. Men sedan 2003-06-19 så har Örbäcks Component Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Örbäck, 882 91, Långsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Örbäcks Component Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-20118.

Sollefteå arbetar för att företag som Örbäcks Component Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Örbäcks Component Handelsbolag. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Fastighetsförvaltning, uthyrning av lokaler och maskiner såsom verktygsmaskiner, svarvar och fräsmaskiner. Tillverkning av laserskurna och stansade plåtdetaljer samt maskinbearbetningsarbeten.

Firmatecknare för Örbäcks Component Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Örbäcks Component Handelsbolag och det är följande personer, Huss, Anna Birgitta som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Kent Urban som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Örbäcks Component Handelsbolag är 969687-3232.