SAN Webbutveckling Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969689-1564 är organisationsnummer för bolaget SAN Webbutveckling Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SAN Webbutveckling Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som SAN Webbutveckling Handelsbolag finns i.

SAN Webbutveckling Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-10-29 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-05-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för SAN Webbutveckling Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-05-22.

SAN Webbutveckling Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för SAN Webbutveckling Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med SAN Webbutveckling Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-22120 eller genom brev på följande adress:
Krånge 302, 881 94, Sollefteå

Bolaget ska utveckla och erbjuda internetrelaterade produkter och tjänster såsom utveckla, erbjuda och förvalta webbplatslösningar och webbinnehåll.

Det finns olika personer som har en koppling med SAN Webbutveckling Handelsbolag och det är Nilsson, Anders Stefan som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Märta Annika Elisabeth som är född 1970 och har titeln Bolagsman,