Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969690-1850 är organisationsnummer för verksamheten Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag finns i.

Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-12-09 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-24114 eller genom brev på följande adress:
Bäckaskog 221, 882 91, Långsele

Vi sysslar med att aktivera personer, grupper med olika typer av aktiviteter, som äventyrsledar, teambuilding, fiske, camping. Även viss försäljning och servering av caterad mat och dryck. Inköp och försäljning av viss utrustning såsom fiskeutrustningar, äventyrsutrustningar, lättare förtäring (catering) samt tillhandahållande av underentreprenöreri turismsektorn.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktivitetspoolen BAHAB Handelsbolag och det är Mårtensson, Curt Anders som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Ring, Bill Oskar som är född 1960 och har titeln Bolagsman,