Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Handelsbolag som heter Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-08-14 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2003-05-02 så har Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag varit registrerat och sedan 2003-08-14 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Trolldalen 221, 881 91, Sollefteå. Vi ni istället prata med Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag så kan ni göra det på 0620-19338.

Auktionsverksamhet, antikviteter, värdepapper, fastigheter. Upplevelser, arrangera och förmedla upplevelser och äventyr. Tillverkning, bearbetning, försäljning av fritidsutrustning.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Melander, Karl Roger som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Molén, Stig Arne som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Christer Michael som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Upplevelser & Auktioner i Ådalen Handelsbolag har 969693-4646 som sitt organisationsnummer.