Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Föremål för bolagets verksamhet skall innefatta att bedriva försäljning av egenutvecklade programvaror för mobil tidredovisning samt därtill hörande datakonsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag vars bolagstyp är Kommanditbolag.

I Sollefteå så är Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag ett av många bolag vars bolagstyp är Kommanditbolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2003-07-14 så skapades Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag och bolaget är har F-skattsedel Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag har haft det sedan 2003-09-18.

Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-18

969695-0527 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag och det finns många bolag som är i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av komplementären.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mobil Redovisning i Sverige Kommanditbolag är Conception Invest Aktiebolag som är född och har titeln Komplementär, Malmqvist, Stig Anselm som är född 1960 och har titeln Kommanditdelägare, .