Jakobsson & Olsson Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Jakobsson & Olsson Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Jakobsson & Olsson Handelsbolag finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Jakobsson & Olsson Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-04-15.

Jakobsson & Olsson Handelsbolag som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2004-01-22. Men sedan 2004-04-15 så har Jakobsson & Olsson Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Övergårdsv. 10, 881 41, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Jakobsson & Olsson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-21001.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Jakobsson & Olsson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Jakobsson & Olsson Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Åkeri, uthyrning av lastbil.

Firmatecknare för Jakobsson & Olsson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Jakobsson & Olsson Handelsbolag och det är följande personer, Jakobsson, Björn-Erik Tobias som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Jakobsson, Lars Göran Fredrik som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Olsson, Per Gunnar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Wiik, Hans-Gunnar Mikael som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Jakobsson & Olsson Handelsbolag är 969698-8014.