Elisabeth's presentbutik Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollefteå och Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2004-02-23. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Elisabeth's presentbutik Handelsbolag ska trivas.

Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel, försäljning av blommor, krukor, presentartiklar och heminredningsartiklar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04.

Idag är Elisabeth's presentbutik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Elisabeth's presentbutik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-60204.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Elisabeth's presentbutik Handelsbolag är Enberg, Lars Olof som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Holmgren, Eva Paula Elisabeth som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

Elisabeth's presentbutik Handelsbolag har 969699-4616 som sitt organisationsnummer.