JFS Maskin Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969700-3060 är organisationsnummer för verksamheten JFS Maskin Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JFS Maskin Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som JFS Maskin Handelsbolag finns i.

JFS Maskin Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-03-30 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-04-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för JFS Maskin Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-04-09.

JFS Maskin Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för JFS Maskin Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med JFS Maskin Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0620-24445 eller genom brev på följande adress:
Östnyland 309, 881 93, Sollefteå

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av entreprenad- maskiner och bedriva markentreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JFS Maskin Handelsbolag och det är Söderlind, Fredrik Olof som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Söderlind, Jan Peter som är född 1967 och har titeln Bolagsman,