Johanssons inc Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969705-8080 är organisationsnummer för verksamheten Johanssons inc Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johanssons inc Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Johanssons inc Handelsbolag finns i.

Johanssons inc Handelsbolag har varit registrerat sedan 2004-11-02 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Johanssons inc Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Johanssons inc Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Johanssons inc Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Johanssons inc Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Österrå 320, 880 30, Näsåker

Försäljning av antikiveter på internet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johanssons inc Handelsbolag och det är Johansson, Crystal Lynn som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Johansson, Per Daniel som är född 1963 och har titeln Bolagsman,