Sollefteå Camping Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Sollefteå Camping Handelsbolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Sollefteå Camping Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Löfstedt, Solveig Anita som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Svensson, Björn Anders som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sollefteå Camping Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sollefteå Camping Handelsbolag på telefon 0620-682542.

Camping, stuguthyrning, minibutik, internetcafé och verksamhet förenlig med dessa. Arbeten inom bygg och anläggningsbranschen.

Idag är Sollefteå Camping Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Sollefteå Camping Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sollefteå Camping Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-12-09 och Sollefteå Camping Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-01-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sollefteå Camping Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Sollefteå Camping Handelsbolag har 969706-1241 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.