Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969708-9168 är organisationsnummer för verksamheten Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag finns i.

Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-03-03 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-03-31 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -Cicek, Kiymet

Vill ni komma i kontakt med Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-8039884 eller genom brev på följande adress:
Storg. 96, 881 31, Sollefteå

Lunch och matservering. Restaurang.

Det finns olika personer som har en koppling med Mikail Ali Cicek Restaurang Handelsbolag och det är Cicek, Kiymet som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Cicek, Mikail Ali som är född 1986 och har titeln Bolagsman,