GSB Bemanning Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969712-7521 är organisationsnummer för verksamheten GSB Bemanning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GSB Bemanning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som GSB Bemanning Handelsbolag finns i.

GSB Bemanning Handelsbolag har varit registrerat sedan 2005-08-31 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för GSB Bemanning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-08.

GSB Bemanning Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för GSB Bemanning Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Maria Christina Elisabeth Ålander.

Vill ni komma i kontakt med GSB Bemanning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-1762413 eller genom brev på följande adress:
Västledinge 103, 882 95, Graninge

Café, restaurang och bemanningstjänster inom transport, mark och anläggning. Entreprenad inom markanläggning och transport. Handel med motorfordon och delar därav. Handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med GSB Bemanning Handelsbolag och det är Örni, Mikael Erik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Ålander, Maria Christina Elisabeth som är född 1973 och har titeln Bolagsman,