VITAMIN frisör & shop Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

VITAMIN frisör & shop Handelsbolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där VITAMIN frisör & shop Handelsbolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Handelsbolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. VITAMIN frisör & shop Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket VITAMIN frisör & shop Handelsbolag har haft sedan 2005-10-13. VITAMIN frisör & shop Handelsbolag har funnits sedan och 2006-01-13 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till VITAMIN frisör & shop Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Billstav. 26, 881 32, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-10208.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

VITAMIN frisör & shop Handelsbolag har idag 969713-5953 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för VITAMIN frisör & shop Handelsbolag

Frisörverksamhet.

I VITAMIN frisör & shop Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Ted Yngve som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Lind, Malin Elisabeth som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .