Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969723-3204 är organisationsnummer för verksamheten Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag finns i.

Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-12-06 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-14.

Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6028376 eller genom brev på följande adress:
Storg. 47, 880 30, Näsåker

Bilverkstad, däckservice och maskinservice av trädgårdsmaskiner, släp, traktorer, motorcyklar, ATV och cyklar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kiwis Bil & Maskinservice Handelsbolag och det är Henkel, Ulrike som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Kroggel, Markus som är född 1980 och har titeln Bolagsman,