Leka Sweden Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969724-4912 är organisationsnummer för verksamheten Leka Sweden Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Leka Sweden Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Leka Sweden Handelsbolag finns i.

Leka Sweden Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-02-05 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Leka Sweden Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Leka Sweden Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Leka Sweden Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Leka Sweden Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0623-10432 eller genom brev på följande adress:
NÄSÅKERSVÄGEN 50, 880 40, Ramsele

Utveckla, tillverka, låta tillverka och försälja barn- och lekmöbler samt leksaker.

Det finns olika personer som har en koppling med Leka Sweden Handelsbolag och det är Eriksson, Per Yngve som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Jonsson, Nils Åke som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lindh, Bertil Sven Johan som är född 1951 och har titeln Bolagsman,