NorrVed Kommanditbolag

Västernorrlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Sollefteå och NorrVed Kommanditbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och NorrVed Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för NorrVed Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

NorrVed Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-02-12. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som NorrVed Kommanditbolag ska trivas.

NorrVed Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Produktion och försäljning av eldningsved. Administrativa tjänster samt uthyrning av personal.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att NorrVed Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-08.

Idag är NorrVed Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med NorrVed Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-40048.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med NorrVed Kommanditbolag är Jonsson, Eva Pauline som är född 1970 och har titeln Komplementär, Granqvist, Erik Ivan som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, Granqvist, Erik Torgny som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

NorrVed Kommanditbolag har 969724-6925 som sitt organisationsnummer.