STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollefteå och STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är ett av dem. Statusen för STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2007-04-25. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag ska trivas.

STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggentreprenadverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-24.

Idag är STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-20661.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag är Eklund, Hans Stefan som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Fundin, Kjell Tomas som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

STEMAS Bygg & Plåt Handelsbolag har 969726-6428 som sitt organisationsnummer.