Despot Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

969730-7057 är organisationsnummer för företaget Despot Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Despot Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Sollefteå som är den kommunen som Despot Handelsbolag finns i.

Despot Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-10-24 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Despot Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Despot Handelsbolag är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Despot Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Despot Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-0534943 eller genom brev på följande adress:
Nykarlebyv. 21, 881 35, Sollefteå

Handelsbolaget bedriver verksamhet inom frilansande journalistik samt utgivning av kulturmedium såsom litteratur, tidskrifter och musik.

Det finns olika personer som har en koppling med Despot Handelsbolag och det är Alsfjäll, Stig Olof Anton som är född 1987 och har titeln Bolagsman, Filipsson, John Kristoffer som är född 1987 och har titeln Bolagsman,