TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag

Västernorrlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Sollefteå och TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är ett av dem. Statusen för TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1972-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag ska trivas.

TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handels- och verkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-14036.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag är Nordstrand, Asta Viola som är född 1937 och har titeln Bolagsman, Nordstrand, Rolf Olov Harry som är född 1937 och har titeln Bolagsman, .

TV-Service Nordstrand & Co Handelsbolag har 988800-2244 som sitt organisationsnummer.