Traktorfirma Rolf Nilsson

Västernorrlands län

Information

330920-XXXX är organisationsnummer för företaget Traktorfirma Rolf Nilsson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Traktorfirma Rolf Nilsson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Traktorfirma Rolf Nilsson finns i.

Traktorfirma Rolf Nilsson har varit registrerat sedan 1988-01-28 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Traktorfirma Rolf Nilsson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Traktorfirma Rolf Nilsson är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Traktorfirma Rolf Nilsson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Traktorfirma Rolf Nilsson så kan ni göra det på telefon genom 0611-556523 eller genom brev på följande adress:

Traktorverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Traktorfirma Rolf Nilsson och det är Nilsson, Rolf Edvin som är född 1933 och har titeln Innehavare av enskild firma,