Norrländsk Företagsförsäljning

Västernorrlands län

Information

340807-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Norrländsk Företagsförsäljning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrländsk Företagsförsäljning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Norrländsk Företagsförsäljning finns i.

Norrländsk Företagsförsäljning har varit registrerat sedan 1987-03-18 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrländsk Företagsförsäljning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Norrländsk Företagsförsäljning är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Norrländsk Företagsförsäljning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrländsk Företagsförsäljning så kan ni göra det på telefon genom 0620-14309 eller genom brev på följande adress:

Försäljningsuppdrag.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrländsk Företagsförsäljning och det är Jonsson, Kåre Sellfrid som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,