Holmqvist Vapen & Skjutskola

Västernorrlands län

Information

390617-XXXX är organisationsnummer för bolaget Holmqvist Vapen & Skjutskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Holmqvist Vapen & Skjutskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Holmqvist Vapen & Skjutskola finns i.

Holmqvist Vapen & Skjutskola har varit registrerat sedan 1979-06-13 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Holmqvist Vapen & Skjutskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Holmqvist Vapen & Skjutskola är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Holmqvist Vapen & Skjutskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med Holmqvist Vapen & Skjutskola så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med skjutvapen, reparationer av vapen samt skjutskola.

Det finns olika personer som har en koppling med Holmqvist Vapen & Skjutskola och det är Holmqvist, Ulf Tommy som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,