Tängsta Export Konsult

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Tängsta Export Konsult. Det finns flera verksamheter som liknar Tängsta Export Konsult i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Tängsta Export Konsult är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1998-05-08 så har Tängsta Export Konsult varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Tängsta Export Konsult och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Tängsta Export Konsult så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tängsta Export Konsult så kan ni göra det på 0620-58185.

Konsulttjänster för export, import EDI som implementeringar av skeppningssystem ITM, scenaridhantering EDI och tester mot TDS och effektiviseringar av skeppningsrutiner.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Hedin, Ingbritt Louise som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tängsta Export Konsult har 400228-XXXX som sitt organisationsnummer.