Margas Vård och Omsorg

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Margas Vård och Omsorg är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Margas Vård och Omsorg är ett av dem. Statusen för Margas Vård och Omsorg är att Bolaget är aktivt.

Margas Vård och Omsorg är ett Enskild firma och skapades 2005-03-29. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Margas Vård och Omsorg ska trivas.

Margas Vård och Omsorg är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-06. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Medicinsk verksamhet och hälsovård

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Margas Vård och Omsorg är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Margas Vård och Omsorg och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Margas Vård och Omsorg så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-40333.

.

De som är på något sätt har med Margas Vård och Omsorg är Berglund, Gunnel Margareta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Margas Vård och Omsorg har 400718-XXXX som sitt organisationsnummer.