Drickabilen Henry Selin

Västernorrlands län

Information

410729-XXXX är organisationsnummer för företaget Drickabilen Henry Selin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drickabilen Henry Selin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Drickabilen Henry Selin finns i.

Drickabilen Henry Selin har varit registrerat sedan 1983-06-23 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drickabilen Henry Selin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Drickabilen Henry Selin är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Drickabilen Henry Selin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drickabilen Henry Selin så kan ni göra det på telefon genom 073-1801628 eller genom brev på följande adress:

Handel med bryggeriprodukter från distributionsbil till konsument och återförsäljare.

Det finns olika personer som har en koppling med Drickabilen Henry Selin och det är Selin, Sten Henry som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,