Ådalens Fysio

Västernorrlands län

Information

Ådalens Fysio är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Ådalens Fysio finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ådalens Fysio är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Ådalens Fysio som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1995-11-07.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ådalens Fysio så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-16353.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Ådalens Fysio ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Ådalens Fysio. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Sjukgymnastmottagning genom avtal med Sollefteå Kramfors sjukvård för kursverksamhet inom ortop.man.Medicin (är huvudlärare). Kursverksamhet gällande akupunktur. Träningsmöjligheter instruktioner för enskilda personer, grupper eller och genom avtal med företag t ex. Telia Media. Försäljning av för min verksamhet lämpligt material ( bl a Tempura madrasser, kuddar mm). Vid behov behandlingar utanför avtal där patienten betalar hela arvoden.

Firmatecknare för Ådalens Fysio är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ådalens Fysio och det är följande personer, Spermon, Cornelius Johannes som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Ådalens Fysio är 410809-XXXX.