KG Engman Teknikkonsult

Västernorrlands län

Information

420713-XXXX är organisationsnummer för företaget KG Engman Teknikkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KG Engman Teknikkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som KG Engman Teknikkonsult finns i.

KG Engman Teknikkonsult har varit registrerat sedan 1998-02-24 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KG Engman Teknikkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

KG Engman Teknikkonsult är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för KG Engman Teknikkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med KG Engman Teknikkonsult så kan ni göra det på telefon genom 0623-60070 eller genom brev på följande adress:

Teknisk konsultverksamhet såsom konstruktionsuppdrag, AutoCad-ritning och logistik. Produktutveckling av nya maskiner för packetering av livsmedel. Försäljning av förpackningsmaskiner, vågar och köttberedningsutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KG Engman Teknikkonsult och det är Engman, Karl Gunnar som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,