HJ:s Kläder & Presenter

Västernorrlands län

Information

HJ:s Kläder & Presenter hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där HJ:s Kläder & Presenter finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. HJ:s Kläder & Presenter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. HJ:s Kläder & Presenter har funnits sedan och 2005-05-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till HJ:s Kläder & Presenter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-40287.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

HJ:s Kläder & Presenter har idag 430402-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för HJ:s Kläder & Presenter

Försäljning av kläder och presenter.

I HJ:s Kläder & Presenter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Hjördis Birgitta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .