Antik och Prylbod Österforse

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Antik och Prylbod Österforse är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Antik och Prylbod Österforse är ett av dem. Statusen för Antik och Prylbod Österforse är att Bolaget är aktivt.

Antik och Prylbod Österforse är ett Enskild firma och skapades 1987-07-08. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Antik och Prylbod Österforse ska trivas.

I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Försäljning av begagnade varor och auktionsgods.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Antik och Prylbod Österforse är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Antik och Prylbod Österforse och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Antik och Prylbod Österforse så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-20990.

.

De som är på något sätt har med Antik och Prylbod Österforse är Holmström, Elin Viviann Helene som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Holmström, Nils Jonny Hjalmar som är född 1943 och har titeln Prokurist, .

Antik och Prylbod Österforse har 430404-XXXX som sitt organisationsnummer.