KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är ett av dem. Statusen för KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är att Bolaget är aktivt.

KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är ett Enskild firma och skapades 1983-01-31. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM ska trivas.

KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är F-skattregistrerat och det har de varit sedan -0001-11-30. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av keramik och textilprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-14540.

.

De som är på något sätt har med KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM är Granholm, Gun Elsy som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, Granholm, Karl Göran som är född 1937 och har titeln Prokurist, .

KERAMIK OCH TEXTIL ELSIE GRANHOLM har 430512-XXXX som sitt organisationsnummer.