Biltjänst L Johannesson

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Biltjänst L Johannesson är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Biltjänst L Johannesson är ett av dem. Statusen för Biltjänst L Johannesson är att Bolaget är aktivt.

Biltjänst L Johannesson är ett Enskild firma och skapades 1980-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Biltjänst L Johannesson ska trivas.

Biltjänst L Johannesson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bilverkstadsrörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Biltjänst L Johannesson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Biltjänst L Johannesson och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Biltjänst L Johannesson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-10175.

.

De som är på något sätt har med Biltjänst L Johannesson är Johannesson, Lars Lennart som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Biltjänst L Johannesson har 430802-XXXX som sitt organisationsnummer.