Tummelisa, Hantverk och hemslöjd

Västernorrlands län

Information

430922-XXXX är organisationsnummer för bolaget Tummelisa, Hantverk och hemslöjd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tummelisa, Hantverk och hemslöjd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Tummelisa, Hantverk och hemslöjd finns i.

Tummelisa, Hantverk och hemslöjd har varit registrerat sedan 1982-02-02 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tummelisa, Hantverk och hemslöjd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Tummelisa, Hantverk och hemslöjd är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Tummelisa, Hantverk och hemslöjd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tummelisa, Hantverk och hemslöjd så kan ni göra det på telefon genom 0522-13369 eller genom brev på följande adress:

Handel med hantverk, hemslöjd och presentartiklar m m.

Det finns olika personer som har en koppling med Tummelisa, Hantverk och hemslöjd och det är Högberg, Maj Britt Alice som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma,