Tara Naturprodukter

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Tara Naturprodukter. Det finns flera företag som liknar Tara Naturprodukter i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tara Naturprodukter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-06-21 så har Tara Naturprodukter varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tara Naturprodukter och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Tara Naturprodukter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Tara Naturprodukter så kan ni göra det på 018-227993.

Tillverkning, odling och handel med naturprodukter,konst och hantvers såsom eternellalster,naturinfluerad keramik med och utan eterneller, mäla och försälja oljemålningar samt därmed förenlig verksamheat.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Isaksson, Brita Kristina som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Tara Naturprodukter har 440424-XXXX som sitt organisationsnummer.