Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist

Västernorrlands län

Information

Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist är ett företag som finns i Sollefteå. I Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindqvist, Anna Elisabeth som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist på telefon .

Lymfdränagebehandling. allmänna hälso- och kostråd.

Idag är Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist av bolagstypen Enskild firma.

Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist så är det följande:

Lymf- o Hälso-praktikern E. Lindqvist har 440523-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.