Husnäs Berra Allt i Allo

Västernorrlands län

Information

Husnäs Berra Allt i Allo hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Husnäs Berra Allt i Allo finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Husnäs Berra Allt i Allo tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Husnäs Berra Allt i Allo har haft sedan 2007-09-27. Husnäs Berra Allt i Allo har funnits sedan och 2001-12-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Husnäs Berra Allt i Allo så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-2601390.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Husnäs Berra Allt i Allo har idag 440916-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Husnäs Berra Allt i Allo

Firmans verksamhet ska vara bokföring, organisation, arrangerande av aktiviteter, försäljning av reklam samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Husnäs Berra Allt i Allo så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Helander, Erik Bertil som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .