Kalle Rör i Sollefteå VVS

Västernorrlands län

Information

450331-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kalle Rör i Sollefteå VVS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kalle Rör i Sollefteå VVS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Kalle Rör i Sollefteå VVS finns i.

Kalle Rör i Sollefteå VVS har varit registrerat sedan 2001-04-27 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-04-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kalle Rör i Sollefteå VVS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-04-13.

Kalle Rör i Sollefteå VVS är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Kalle Rör i Sollefteå VVS är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kalle Rör i Sollefteå VVS så kan ni göra det på telefon genom 0620-14113 eller genom brev på följande adress:

Installation, försäljning, service av VVS-produkter, värmepumpar samt kyl och frysutrustningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kalle Rör i Sollefteå VVS och det är Karlsson, Karl-Axel Valter som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,