STURES GRÄV & SCHAKT

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och STURES GRÄV & SCHAKT är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och STURES GRÄV & SCHAKT är ett av dem. Statusen för STURES GRÄV & SCHAKT är att Bolaget är aktivt.

STURES GRÄV & SCHAKT är ett Enskild firma och skapades 1987-05-25. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som STURES GRÄV & SCHAKT ska trivas.

STURES GRÄV & SCHAKT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Gräv och schaktningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att STURES GRÄV & SCHAKT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är STURES GRÄV & SCHAKT och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med STURES GRÄV & SCHAKT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-22540.

.

De som är på något sätt har med STURES GRÄV & SCHAKT är Melander, Leif Sture Valter som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

STURES GRÄV & SCHAKT har 450507-XXXX som sitt organisationsnummer.