Arbetsmiljömätningar POS

Västernorrlands län

Information

Arbetsmiljömätningar POS är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Arbetsmiljömätningar POS finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Arbetsmiljömätningar POS är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2002-12-05.

Arbetsmiljömätningar POS som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2003-01-07. Men sedan 2002-12-05 så har Arbetsmiljömätningar POS varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arbetsmiljömätningar POS så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-42025.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Arbetsmiljömätningar POS ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arbetsmiljömätningar POS. Det finns flera verksamheter i Västernorrlands län.

Exponeringsmätningar och kartläggningar av föroreningar samt buller och andra fysikaliska faktoreri arbetsmiljön. Mätningar av emissioner till omgivande miljöer. Utbildning och rådgivning i arbetshygieniska mätningar och andra arbetsmiljöområden.

Firmatecknare för Arbetsmiljömätningar POS är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arbetsmiljömätningar POS och det är följande personer, Söderström, Per-Olof som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Arbetsmiljömätningar POS är 451125-XXXX.