Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen

Västernorrlands län

Information

451208-XXXX är organisationsnummer för bolaget Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen finns i.

Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen har varit registrerat sedan 1999-02-20 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förmedling av läkartjänst, konsultuppdrag och rådgivning i alkoholfrågor.

Det finns olika personer som har en koppling med Sollefteå Läkartjänst, Per Frederiksen och det är Frederiksen, Per Lindum som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,