STENHUSET, Ulf Andersson

Västernorrlands län

Information

STENHUSET, Ulf Andersson är ett företag som finns i Sollefteå. I STENHUSET, Ulf Andersson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Per Ulf Allan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med STENHUSET, Ulf Andersson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå STENHUSET, Ulf Andersson på telefon 0621-10175.

Inköp, bearbetning och försäljning av prydnads och smyckesten. tillverkning och försäljning av smycken, samt försäljning av, till verksamheten nödvändig utrustning. marknadsföring och mässverksamhet.

Idag är STENHUSET, Ulf Andersson av bolagstypen Enskild firma.

STENHUSET, Ulf Andersson är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

STENHUSET, Ulf Andersson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och STENHUSET, Ulf Andersson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för STENHUSET, Ulf Andersson så är det följande:

STENHUSET, Ulf Andersson har 460210-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.