Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri. Det finns flera verksamheter som liknar Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1995-09-19 så har Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri så kan ni göra det på 0621-25033.

Bygg och snickeriverksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Torgrimsson, Karl Torbjörn som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Torbjörn Torgrimsson Bygg o Snickeri har 460514-XXXX som sitt organisationsnummer.