Pelika Trading

Västernorrlands län

Information

Pelika Trading hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Pelika Trading finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Pelika Trading tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Pelika Trading har haft sedan 2001-12-26. Pelika Trading har funnits sedan och 2001-12-26 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Pelika Trading så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Pelika Trading har idag 460826-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Pelika Trading

Försäljning av hantverk & textil, presentartiklar, bilar, däck och därtill förenlig verksamhet samt elektroniska artiklar, såsom jaktradio, GPS, telefoner & hundpejlingsapparater.

I Pelika Trading så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Lisbet Mariann som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .