Tages Sport-Rep

Västernorrlands län

Information

460911-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Tages Sport-Rep. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tages Sport-Rep är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Tages Sport-Rep finns i.

Tages Sport-Rep har varit registrerat sedan 1986-03-03 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Tages Sport-Rep så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Tages Sport-Rep är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Tages Sport-Rep är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tages Sport-Rep så kan ni göra det på telefon genom 0623-20061 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av livsmedel, biltillbehör, bensin samt verkstadsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Tages Sport-Rep och det är Erlingsson, Alf Tage Marcus som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,