Graninge Rör Service

Västernorrlands län

Information

Graninge Rör Service hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Graninge Rör Service finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Graninge Rör Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Graninge Rör Service har haft sedan 1994-01-01. Graninge Rör Service har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Graninge Rör Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-60170.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Graninge Rör Service har idag 461022-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Graninge Rör Service

Värme- och sanitetsinstallationer samt vvs- och oljeservice.

I Graninge Rör Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedlund, Jan Kenneth som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .