Kullberget Bygg & Fritid

Västernorrlands län

Information

461027-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kullberget Bygg & Fritid. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kullberget Bygg & Fritid är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Kullberget Bygg & Fritid finns i.

Kullberget Bygg & Fritid har varit registrerat sedan 1995-05-11 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kullberget Bygg & Fritid så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Kullberget Bygg & Fritid är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Kullberget Bygg & Fritid är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kullberget Bygg & Fritid så kan ni göra det på telefon genom 0621-32010 eller genom brev på följande adress:

Fritidsanläggning, tillhandahålla mat och logi till besökande gäster, anordna kurser, läger, konferenser, kafé-verksamhet samt byggnadsverksamhet och ägande av fastigheter. VVS-arbeten, mattläggning och målningsarbete.

Det finns olika personer som har en koppling med Kullberget Bygg & Fritid och det är Mähler, Kjell Bertil som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,