Långsele Glasmästeri

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Långsele Glasmästeri är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Långsele Glasmästeri är ett av dem. Statusen för Långsele Glasmästeri är att Bolaget är aktivt.

Långsele Glasmästeri är ett Enskild firma och skapades 1984-03-15. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Långsele Glasmästeri ska trivas.

Långsele Glasmästeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Glasmästerirörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Långsele Glasmästeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Långsele Glasmästeri och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Långsele Glasmästeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-21325.

.

De som är på något sätt har med Långsele Glasmästeri är Nordgren, Rolf Lennart som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Långsele Glasmästeri har 461104-XXXX som sitt organisationsnummer.