Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är ett av dem. Statusen för Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är att Bolaget är aktivt.

Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är ett Enskild firma och skapades 2001-09-10. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar ska trivas.

Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-11. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utbildnings- och konsultverksamhet inom ADR-transporter, olycksförebyggande, brandförebygande, risk- och säkerhetsutbildning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24.

Idag är Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-14656.

.

De som är på något sätt har med Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar är Jansson, Åke Torbjörn som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Torbjörn Jansson Säkerhetsutbildningar har 470202-XXXX som sitt organisationsnummer.